Copy of Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 40 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε, λαμβάνοντας υπόψη σας τις παρακάτω προϋποθέσεις.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ:
1. Αποστείλετε το πακέτο με την ACS Courier, αναφέροντας ότι η χρέωση θα γίνει στην εταιρεία SEMIOLOGY INC. Διεύθυνση αποστολής: Kω 10, Μεταμόρφωση (ΑΤΤΙΚΗ),Τ.Κ. 14452

2.Επισκεφτείτε ένα από τα παρακάτω καταστήματα semiology και πραγματοποιήστε δωρεάν επιστροφή:
 • STORE1
 • STORE 2
 • STORE 3
 • STORE 4
 • STORE 5
 • STORE 6
 • STORE 7
 • STORE 8
 • STORE 9
 • STORE 10
 • STORE 11

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση και η συσκευασία του δεν έχει παραβιαστεί.


Δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές προϊόντων στα οποία έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι ή που έχουν χρησιμοποιηθεί πέραν της διαδικασίας δοκιμής.

Επιστρέφοντας ένα προϊόν έχετε δύο επιλογές:

 1. Αντικατάσταση Προϊόντος

Σε περίπτωση αντικατάστασης ενός μη ελαττωματικού προϊόντος λόγω μη καταλληλότητας μεγέθους ή χρώματος o πρώτος κύκλος αλλαγής είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό σημαίνει πως θα παραλάβουμε την ΠΡΩΤΗ επιστροφή σας με δική μας χρέωση και θα στείλουμε το νέο σας είδος πάλι δωρεάν - χωρίς δηλαδή έξοδα μεταφοράς.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη διαδικασία, ισχύει μόνο αν είστε μέλος μας!


Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής μη ελαττωματικού προϊόντος θα επιβαρυνθείτε με τις παρακάτω χρεώσεις:

 • Έξοδα επιστροφής: 3€
 • Έξοδα επαναποστολής: 2.25€

 

Προκειμένου να αποφύγετε τις παραπάνω χρεώσεις, υπάρχει δυνατότητα επιστροφής προϊόντων των online αγορών σας (συμπεριλαμβάνονται και οι click & collect αγορές), στα αντίστοιχα ταμεία των καταστημάτων semiology.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικατάσταση προϊόντος, ισχύει ότι ισχύει για τις αγορές online:

Κόστος αντικαταβολής του νέου δέματος: 2,25€

 

 1. Επιστροφή Χρημάτων
  Σε αυτή την περίπτωση θα επιβαρυνθείτε με έξοδα επιστροφής 2,25€, τα οποία δεν θα τα δώσετε στο κούριερ την ώρα της παράδοσης αλλά θα αφαιρεθούν αυτόματα από το ποσό χρημάτων που θα λάβετε πίσω, από την αξία του προϊόντος ή των προϊόντων που επιστρέψατε.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνει ως εξής:
• Στη χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει μέσω αυτής.
• Στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε συμπληρώσει στο έντυπο επιστροφής, αν η πληρωμή της παραγγελίας έχει γίνει με τραπεζική κατάθεση.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από την εταιρεία μας.

Προϊόντα που αγοράστηκαν μαζί λόγω προσφοράς δεν επιστρέφονται μεμονωμένα.
Σε περίπτωση επιστροφής (κατ’εξαίρεση λόγω ελλαττωματικού ή άλλων αποδεκτών λόγων) η τιμή του επιστραφέντος εμπορεύματος που ανήκει σε προσφορά, θα προσδιοριστεί αναλογικά με βάση τη συνολική αξία προσφοράς.

Σε περίπτωση δικού μας λάθους, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.
Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με καμία επιπλέον χρέωση.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
• Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί μέσα στο χρονικό διάστημα 40 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, η εταιρία SEMIOLOGY INC έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους ή επιστροφή χρημάτων.
• Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης και του εντύπου επιστροφής.
• Τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε μπορούν να αποσταλούν σε εμάς μόνο μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (ACS Courier).

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος, αντικαθιστούμε το ελαττωματικό προϊόν με νέο.
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αντικαταστήσετε ένα προϊόν με άλλον κωδικό προϊόντος, συμπληρώνετε την επιλογής σας στο έντυπο επιστροφής. Το νέο προϊόν θα τιμολογηθεί με τις τιμές και τις εκπτώσεις που ισχύουν την ημέρα της αποστολής της επιστροφής.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Βήμα 1. Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής/αλλαγής που θα βρείτε στο πακέτο που παραλάβατε ή πατώντας εδώ.
Βήμα 2. Συσκευάστε το προϊόν στη συσκευασία με την οποία σας είχε σταλεί, προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Τοποθετήστε στην ίδια συσκευασία το έντυπο επιστροφής και φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς.
Βήμα 3. Στείλτε το πακέτο με την ACS Courier, καλώντας το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα. Η επιστροφή θα γίνει στην εταιρεία SEMIOLOGY INC. Διεύθυνση αποστολής: Kω 10, Μεταμόρφωση (ΑΤΤΙΚΗ),Τ.Κ. 14452 ή Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα semiology και πραγματοποιήστε δωρεάν επιστροφή.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
• Οι επιστροφές μέσω κούριερ αποστέλλονται αποκλειστικά και μόνο στη διεύθυνση που αναγράφεται στο Βήμα 3.
• Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής που αναλύονται παραπάνω, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

 

Για αγορές που στέλνονται οπουδήποτε στον κόσμο (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ισχύουν τα παρακάτω:

 1. Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη
 2. Αλλαγές μπορούν να γίνουν κανονικά, αρκεί τα νέα προϊόντα που θέλετε να είναι σε διαθεσιμότητα.
 3. Όλα τα έξοδα επιστροφής αλλά και επαναποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη.
 4. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων το συνολικό ποσό πιστώνεται στον λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εφόσον έχουν καλυφθεί εκ μέρους σας ΟΛΑ τα μεταφορικά έξοδα. Σε διαφορετική περίπτωση το αντίστοιχο ποσό αφαιρείται από το ποσό κατάθεσης στον λογαριασμό σας.
 5. Όλες οι επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας.
 6. Η εταιρεία δεν μπορεί να καταστεί υπεύθυνη σε περίπτωση τελωνειακών ή άλλων εξόδων, τα οποία οφείλει να πληρώσει ο πελάτης.

 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις;
✔ Επικοινωνήστε μαζί μας!

 

 

 

What are you looking for?

Your cart