Ποιοι είμαστε

About Us

Στη Semiology εστιάζουμε στη σύνδεση της ευεξίας με τη μόδα, με επίκεντρο την επιστήμη της  σημειολογίας. Η σημειολογία μελετά τα σημεία και τα συστήματα σημασίας, προσδιορίζοντας την ταυτότητά μας και αναδεικνύοντας τα μοναδικά, ατομικά χαρακτηριστικά μας.

H Semiology (πρώην La Stampa) ανταποκρίνεται στις αξίες των γυναικών, οι οποίες μέσα από το φίλτρο των σημείων προσδιορίζουν την ταυτότητά τους. Με την εγγύηση της μακρόχρονης εμπειρίας μας, αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης γυναίκας, δίνοντας έμφαση στην ευεξία μέσα από το πρίσμα του στυλ, των ρούχων, των υφασμάτων και της υψηλής ποιότητας.

Σχεδιάζουμε ρούχα που ανταποκρίνονται στις αξίες των σύγχρονων γυναικών. Ρούχα μοντέρνα και διαχρονικά, από φυσικά υλικά που είναι φιλικά προς το σώμα και το περιβάλλον. Ρούχα πολυμορφικά, που μπορούν να μεταμορφωθούν με αξεσουάρ και να συνδυαστούν εύκολα με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα μας. Ρούχα εύκολα στον καθαρισμό και την φροντίδα, που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά, προσφέροντας μας άνεση και χαλάρωση. 

Η Ιστορία μας

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1986 με την αρχική ονομασία La Stampa από την Ευγενία Βαμβακά, η οποία διατελεί χρέη Διευθύνουσας Συμβούλου. Το 2020, ανανεωθήκαμε με το νέο όνομα Semiology.

Οι πελάτισσές μας είναι γυναίκες σοφές, δημιουργικές, με πνεύμα περιπέτειας και χαράς, που ζουν τη ζωή στο έπακρο. Βρίσκουν άνεση και κομψότητα στη Semiology, δύο στοιχεία απαραίτητα για να είναι ο εαυτός τους.

Όλα μας τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας την ποιότητα τόσο στην παραγωγή όσο και στη διανομή, ενώ δραστηριοποιούμαστε σε ένα δίκτυο λιανικής και B2B στην Ελλάδα, καθώς και σε διεθνείς αγορές σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Κίνημα Slow Fashion

 Στη Semiology αντιλαμβανόμαστε τη σημασία του κινήματος Slow Fashion για την αειφόρο ανάπτυξη της μόδας και την προστασία του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, προωθούμε μια πιο βιώσιμη και συνειδητή προσέγγιση της μόδας, υποστηρίζοντας την αξία της ποιότητας σε σχέση με την ποσότητα και την τάση.

Το κίνημα Slow Fashion αποτελεί μια αντίδραση στη μαζική παραγωγή και κατανάλωση ρούχων, και προωθεί την ιδέα της παραγωγής ρούχων ανθεκτικών και διαχρονικών. Έχοντας ως άξονα την υψηλή ποιότητα, δημιουργούμε ρούχα με επιμέλεια και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Τα ρούχα μας βασίζονται σε φυσικές ίνες, με απαλή αφή και φιλικά προς το δέρμα υφάσματα. Την ίδια στιγμή, παρέχουμε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τους εργαζομένους μας, προωθούμε τη διαφορετικότητα και επιλέγουμε διαδικασίες και υλικά που δεν βλάπτουν περαιτέρω τον πλανήτη.

Τί αναζητάτε;

Το καλάθι σας