Γιατί semiology ?

Γιατί αλλάζουμε επωνυμία ?

Διότι μετά από 36 χρόνια δημιουργίας, παραγωγής και παρουσίας στην μόδα της Ελλάδας και του εξωτερικού, μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε και αποφασίσαμε να επιλέξουμε ένα όνομα που να χαρακτηρίζει αυτό που κάνουμε και να ενδυναμώνει την ελληνικότητα της εταιρίας μας.

Γιατί semiology ?

Διότι «σημειολογία»  είναι η επιστήμη που μελετά τα σημεία και τα συστήματα σημασίας.

Το δικό μας σύστημα σημασίας και σημείο αναφοράς είναι ο τρόπος που σκεφτόμαστε, κατανοούμε, σχεδιάζουμε, λειτουργούμε, επικοινωνούμε, ζούμε !!!

Οι συλλογές μας αποτελούνται από ρούχα που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας, άνετα για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα και χαλαρά σε διαφορετικές περιστάσεις.

Προτιμούμε και επιλέγουμε να σχεδιάζουμε ρούχα μοντέρνα και ταυτόχρονα διαχρονικά, φτιαγμένα από φυσικά υλικά, φιλικά προς το σώμα και το περιβάλλον μας.

Ρούχα ευκολοφόρετα, πολυμορφικά που μπορούν να μεταμορφωθούν με τα ανάλογα αξεσουάρ και να συνδυαστούν εύκολα με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα μας.

Στο δικό μας σύστημα σημασίας εξ ίσου σημαντική είναι η ευκολία και η πρακτικότητα στην φροντίδα των ρούχων μας. Έτσι,σχεδόν, όλα πλένονται στο πλυντήριο κάνοντας πιο ξεκούραστη την ζωή μας.

Σημαντικό για μας είναι  τα ρούχα σε όλο το φάσμα του σχεδιασμού και της παραγωγής τους να τιμούν τον σεβασμό προς την εργασιακή ηθική και να τηρούν τους κανόνες της βιωσιμότητας του περιβάλλοντος.

Για όλους αυτούς τους λόγους το νέο μας όνομα είναι «σημειολογία» semiology

για τον σεβασμό προς την ελληνική γλώσσα,

για την ελληνικότητα της εταιρίας μας,

για το σύστημα των αξιών που μας χαρακτηρίζουν,

για την σημειολογία του «ευ ζην» και της μόδας που είναι το πιο δυνατό σημείο έμπνευσης και επαφής μας.

Τί αναζητάτε?

Το καλάθι σας